Προσφορές
DATHD
Ψηφιακές επίγειες κεραίες
TELEVES DAT HD
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα

Switch off της Αθήνας

Το πιο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο μας το επόμενο διάστημα αποτελεί το αναλογικό switch off της Αθήνας. Παρά το γεγονός ότι στην πρωτεύουσα έχουμε ήδη ψηφιακή εκπομπή, το switch off της αναλογικής τηλεόρασης δεν μπορεί παρά να είναι πολύ σημαντικό σημείο στη συνολική ψηφιακή μετάβαση της χώρας, αν αναλογιστούμε ότι αφορά 5.000.000 ανθρώπους - περίπου το μισό πληθυσμό της Ελλάδας. Η Αττική είναι ταυτόχρονα ο νομός με τον μεγαλύτερο αριθμό νοσοκομείων/θεραπευτηρίων στη χώρα και με τον μεγαλύτερο αριθμό ξενοδοχείων, ενώ τα περισσότερα από αυτά να είναι ξενοδοχεία πόλης και να χρειάζονται άμεσα τις υπηρεσίες μας σε σχέση με το switch off. Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο κόσμος θα πάει στα εξοχικά του, τα ξενοδοχεία διακοπών ανοίγουν σιγά-σιγά σε όλη τη χώρα, μαζί και στις περιοχές που έγινε η ψηφιακή μετάβαση στη διάρκεια του χειμώνα Όλα αυτά σημαίνουν ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε έντονη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και ακόμα περισσότερο στην πρωτεύουσα.

Αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό.

Ψηφιακή μετάβαση

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την τηλεόραση και η πρώτη σοβαρή εξέλιξη από τη γέννηση της πριν από 70 χρόνια, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα εικόνας, νέες δυνατότητες (HD, 3D, EPG κλπ), αλλά και οικονομία στη χρήση του φάσματος.


Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην κορύφωση αυτής της ψηφιακής μετάβασης, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί με το κλείσιμο όλων των αναλογικών πομπών στη χώρα μέχρι 30/6/2013 το αργότερο.

 
 
   HomeΔορυφορικά και επίγεια συστήματαΔορυφορική λήψη Ψηφιακοί δορυφορικοί δέκτες

APACHE IP ΔΕΚΤΗΣ

Ψηφιακοί δορυφορικοί δέκτες

Standard Definition - High Definition - Combo δορυφορικοί και επίγειοι


Με την έλευση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας DIGEA και με την εξέλιξη της τεχνολογίας στη δορυφορική λήψη νέα προϊόντα ήρθαν να προστεθούν στην ήδη ευρεία γκάμα μας.

<
HD δορυφορικός δέκτης Apache IPHD δορυφορικός δέκτης Apache IP EDISION  

 

APACHE IP Enigma 2

Περιγραφή:

Ο HD δορυφορικός δέκτης Apache IP ήρθε καλπάζοντας και έχει άγριες διαθέσεις αφού είναι αποφασισμένος να σας καθηλώσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Με επεξεργαστή στα 667Mhz, 256MB DDR3 μνήμη, δυνατότητες DLNA και WebTV αλλά και σύνδεσης με IP-TV, είναι η σίγουρη επιλογή σας. Στην φαρέτρα του διαθέτει εκτός από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του αλλά και την άφταστη εγγύησή του και άλλα 600+1 "βέλη" ικανά να σας κερδίσουν!
Ο λόγος για τα 600+ παιχνίδια RETRO που διαθέτει αλλά και στο extra usb χειριστήριο το οποίο μπορεί να αγοραστεί για να σας προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

TO "GAME CONTROLLER + USB (Games)" ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

 

Εφαρμογές:

- Youtube
- Dailymotion
- Vimeo
- Youporn (απαραίτητος γονικός έλεγχος)
- Redtube (απαραίτητος γονικός έλεγχος)
- Internet Radio
- Yupoo
- Picasa
- Flickr
- RSS News
- Web TV
- Weather Forecast
- Google Map
- EZ-IPTV
- SAMBA
- DLNA
- Mobile Phone Remote
- Full Media Player
- 3G Connection (με USB 3G Modem)
- Wifi Connection (με USB Dongle)
- 600+ Retro παιχνίδια

Multi-Media support:

TP, TRP, MTS, MPG, MPEG, VOB, MP4,MOV, 3GP, Xvid, SWF, RM, RMBV, AVI, MKV, TS, divx, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, ISO.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

-- Τύπος: Ψηφιακός Δορυφορικός Δέκτης DVB-S / DVB S2 (H.264) HD
-- CPU: SUNBIRD 667Mhz
-- RAM: 256MB DDR3 1333MhZ 16bit
-- Internal Flash Memory: 16MB
-- 1 x Δορυφορικό TUNER
-- 1 x Conax card reader
-- 2 x Θύρες USB 2.0
-- 1 x HDMI HD βίντεο/ήχου
-- 1 x SCART
-- 2 RCA στερεοφωνικές εξόδους ήχου και 1 RCA CVBS
-- S/PDIF για ψηφιακό ήχο Dolby ή AC-3
-- RJ45 θύρα δικτύου Ethernet 10/100
-- Έξοδος 0/12V
-- Θύρα RS-232
-- DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS και Unicable
-- Ανάλυση οθόνης: 1080p, 1080i,720p,576p,480p,576i,480i
-- Ανάλυση εικόνας 1920x1080 pixels / 4:3 / 16:9 εικόνα
-- VFD οθόνη
-- RTC (Real-Time Clock)
-- Δυνατότητα σύνδεσης USB Wifi Dongle, USB HUB και USB-3G
-- Μνήμη 10000 καναλιών
-- Multilingual truecolor OnScreenDisplay & Μενού
-- Channeledit λίστες αγαπημένων
-- EPG ηλεκτρονικό πρόγραμμα και Teletext
-- Αναβάθμιση λογισμικού μέσω LAN, USB, RS-232
-- Λειτουργία Picture In Graphik (PIG)
-- Υποστήριξη υποτίτλων
-- PVR λειτουργίες / Time Shift
-- Γονικός έλεγχος
-- Προγραμματισμός για εγγραφή καναλιών
-- Oικολογικός με StandBy 0,5 Watt
-- Τάση 100 ~ 240V, 50Hz/60Hz
-- Διαστάσεις: 300x55x230 mm (Π x Υ x Β)
-- Χρώματα: μαύρο
-- Εγγύηση: 5 έτη
Golden Media Hypercube: Android, Enigma 2 και triple tuner  

 

Golden Media Hypercube: Android, Enigma 2 και triple tuner

Νέα πνοή φέρνει το μοντέλο Hypercube της Golden Media, καθώς πραγματοποιεί
dual boot μεταξύ Android και Enigma 2, ενώ διαθέτει 3 tuners!
Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Ο Hypercube είναι ένα νέο μοντέλο της Golden Media, το οποίο έρχεται με 2 λογισμικά σε dual boot. Το ένα λογισμικό είναι Enigma 2 το οποίο αποτελεί μία μετατροπή λογισμικού OpenPLi, ενώ έχουμε και το Android 2.3.
Ο δέκτης στη πρόσοψη διαθέτει οθόνη OLED, smartcard reader, Common Interface,
μία - εκ των τριών – θύρα USB, καθώς και όλα τα πλήκτρα πλήρους ελέγχου του δέκτη ακόμη και χωρίς τηλεκοντρόλ.

Στην πίσω όψη, έχουμε 2 tuners DVB-S2, ένα DVB-T με loop out, έξοδο component, RCA Audio/Video, ομοαξονική έξοδο ψηφιακού ήχου S/PDIF, RS232, HDMI, Ethernet,
2 x USB 2.0, SD card reader, και γενικό διακόπτη τροφοδοσίας. 

Στη συσκευασία, βρίσκουμε ένα καλώδιο HDMI, καθώς και καλώδιο SCART.

 

 

OPTIMUSS UNDERLINE 3IN1

 

OPTIMUSS UNDERLINE 3IN1

Περιγραφή:

Ο OPTIMUSS underline 3in1 ανήκει πλέον στην οικογένεια OPTIMUSS και έρχεται για να συμπληρώσει την ως τώρα επιτυχημένη πορεία του OPTIMUSS underline. Με το μικρότερο σκάφος της αγοράς και με μία πληθώρα χαρακτηριστικών θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο.

Η δυνατότητά του να κρύβεται χάρη στην ειδική του βάση για τοποθέτησή του στην πλάτη κάθε τηλεόρασης αλλά και το εξωτερικό του τροφοδοτικό 12V σας δίνουν έναν δέκτη που μπορεί να είναι πραγματικά αόρατος. Επιπλέον ο δέκτης αποκτά και ένα ακόμα Hybrid Tuner για DVB-T2 / DVB-C αλλά και Display σε συνδυασμό πάντα με τα γνωστά ως τώρα χαρακτηριστικά του όπως USB σύνδεση για media player αλλά και για εγγραφές προγραμμάτων, Smart Card, θύρα ethernet αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με USB WiFi Dongle, ανεβάζοντάς τον έτσι στην κορυφή των προτιμήσεών σας.
Περισσότερα....


 

PICCOLLO 3IN1 PLUS CI  

PICCOLLO 3IN1 PLUS CI

Περιγραφή:

Ο Piccollo 3in1 Plus CI είναι ο νέος FULL HD COMBO δέκτης της EDISION με δύο tuner και δυνατότητα επιλογής DVB-S & DVB-S2 για το δορυφορικό αλλά και DVB-T & DVB-T2 ή DVB-C για το HYBRID. Ο νέας γενιάς ALI επεξεργαστής του δίνει απίστευτες ταχύτητες στην εναλλαγή του σύγχρονου μενού του αλλά και των καναλιών θέασης τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 6000. Το νέο ενσωματωμένο CI που διαθέτει έχει την δυνατότητα να συνεργάζεται με κάθε κάρτα και κωδικοποίηση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Τέλος, οι εφαρμογές που διαθέτει αλλά και το luxe τηλεχειριστήριο του που συνδυάζει υλικό και design επόμενης γενιάς, θα σας χαρίσουν ατελείωτες ώρες περιήγησης και διασκέδασης.
Περισσότερα....


 

Argus PINGULUX PLUS  

Περιγραφή:

Ο νέος Pingulux plus...
Ως συνέχεια της ανοδικής πορείας του δέκτη Argus Pingulux, ο νέος HD Open Linux δέκτης Argus Pingulux Plus έρχεται με όλα τα θετικά του προκατόχου του αλλά και με νέα χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερο σκάφος, front panel display, νέο Spark Store και το νέο τηλεχειριστήριο Edision Universal 3. Με προ-εγκατεστημένα τα λειτουργικά Edision SPARK και ENIGMA 2 το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το απολαύσετε !!!

Περισσότερα....


 

Progressiv TS  

Περιγραφή:

Ο δέκτης PROGRESSIV TS είναι ένας από τους οικονομικότερους Combo free to air HD δέκτες της αγοράς. Με διπλό tuner (1 δορυφορικό και 1 επίγειο) αλλά και με μία θύρα LAN, σας προσφέρει όλα όσα θα θέλατε από ένα FTA Δορυφορικό Δέκτη για να απολαύσετε τα ελεύθερα Δορυφορικά κανάλια HD αλλά και όσα χρειάζεστε για τα Επίγεια Ψηφιακά κανάλια HD με μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου. Διαθέτει ευκολόχρηστο Media Player για την αναπαραγωγή αρχείων.

Περισσότερα....


 

 
   
Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό - DVR | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός σπιτιού | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο | καμερες ασφαλειας ip axis