Προσφορές
DATHD
Ψηφιακές επίγειες κεραίες
TELEVES DAT HD
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα

Switch off της Αθήνας

Το πιο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο μας το επόμενο διάστημα αποτελεί το αναλογικό switch off της Αθήνας. Παρά το γεγονός ότι στην πρωτεύουσα έχουμε ήδη ψηφιακή εκπομπή, το switch off της αναλογικής τηλεόρασης δεν μπορεί παρά να είναι πολύ σημαντικό σημείο στη συνολική ψηφιακή μετάβαση της χώρας, αν αναλογιστούμε ότι αφορά 5.000.000 ανθρώπους - περίπου το μισό πληθυσμό της Ελλάδας. Η Αττική είναι ταυτόχρονα ο νομός με τον μεγαλύτερο αριθμό νοσοκομείων/θεραπευτηρίων στη χώρα και με τον μεγαλύτερο αριθμό ξενοδοχείων, ενώ τα περισσότερα από αυτά να είναι ξενοδοχεία πόλης και να χρειάζονται άμεσα τις υπηρεσίες μας σε σχέση με το switch off. Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο κόσμος θα πάει στα εξοχικά του, τα ξενοδοχεία διακοπών ανοίγουν σιγά-σιγά σε όλη τη χώρα, μαζί και στις περιοχές που έγινε η ψηφιακή μετάβαση στη διάρκεια του χειμώνα Όλα αυτά σημαίνουν ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε έντονη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και ακόμα περισσότερο στην πρωτεύουσα.

Αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό.

Ψηφιακή μετάβαση

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την τηλεόραση και η πρώτη σοβαρή εξέλιξη από τη γέννηση της πριν από 70 χρόνια, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα εικόνας, νέες δυνατότητες (HD, 3D, EPG κλπ), αλλά και οικονομία στη χρήση του φάσματος.


Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην κορύφωση αυτής της ψηφιακής μετάβασης, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί με το κλείσιμο όλων των αναλογικών πομπών στη χώρα μέχρι 30/6/2013 το αργότερο.

 
 
   HomeΔορυφορικά και επίγεια συστήματαΕπίγεια λήψη Ψηφιακοί επίγειοι δέκτες

MINI TRITON HD

Ψηφιακοί επίγειοι δέκτες

Δέκτες Edision με 5 χρόνια εγγύηση.


Με την έλευση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας DIGEA και με την επερχόμενη διακοπή των αναλογικών καναλιών σε όλη την επικράτεια, νέα προϊόντα ήρθαν να προστεθούν στην ήδη ευρεία γκάμα μας.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ asdf

αδασ
Ψηφιακός δέκτης
MINI-TRITON 2 SD

Ο πιο πετυχημένος και διαδεδομένος δέκτης της αγοράς αναβαθμίστηκε. Πέρα από το μικρό του μέγεθος, διαθέτει ένα SCART, SPDIF, USB, ευκολόχρηστο media player, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Ολοκληρώνοντας το πακέτο, ο συγκεκριμένος δέκτης διαθέτει και RF Modulator για χρήση του δέκτη σε τηλεοράσεις που δεν διαθέτουν σύνδεση SCART.

 

σδφ
Ψηφιακός δέκτης
MINI-TRITON 2 HD

Ο πιο πετυχημένος και διαδεδομένος δέκτης της αγοράς αναβαθμίστηκε. Πέρα από το μικρό του μέγεθος, διαθέτει ένα HDMI, ένα SCART, SPDIF, USB, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Ολοκληρώνοντας το πακέτο, ο συγκεκριμένος δέκτης διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα Media Player για όλους σχεδόν τους τύπους αρχείων αναπαραγωγής για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

ασδα
Ψηφιακός δέκτης
OPTIMUSS SD

Ο OPTIMUSS Teres SD κατασκευασμένος πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Edision, είναι ένας Standard Definition επίγειος ψηφιακός δέκτης που δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από κάθε άλλο δέκτη της αγοράς. Με είσοδο SCART, USB, PVR, Ελληνικό μενού, EPG αλλά και δυνατότητες Media Player, είναι σίγουρα ένας δέκτης που θα σας ικανοποιήσει τόσο με της δυνατότητες όσο και με τις αποδόσεις του.

αδ
Ψηφιακός δέκτης
OPTIMUSS HD

Ο Teres HD είναι ένας οικονομικός αλλά και αξιόπιστος δέκτης της σειράς Optimuss. Κατασκευασμένος πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Edision, είναι ένας High Definition επίγειος ψηφιακός δέκτης που δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από κάθε άλλο δέκτη της αγοράς. Με χαρακτηριστικά όπως είσοδο HDMI και SCART, USB, PVR, Ελληνικό μενού, EPG αλλά και δυνατότητες Media Player, είναι σίγουρα ένας δέκτης που θα σας ικανοποιήσει τόσο με της δυνατότητες όσο και με τις αποδόσεις του.

Σ
Ψηφιακός δέκτης
DV-5103 HD - MPEG4

DVB-T TV Δέκτης
Υποστηρίζει Digital Video Broadcasting Terrestrial reception, Electronic Program Guide(EPG) Media-player Video format: παίζει video format files,όπως : MPG,DAT,VOB,AVI,ASF,
MP4,MKV,FLV,TS,TRP. Audio format: MP3,WMA,WAV,AAC,OGG Picture format: support :JPEG,GIF,BMP,PNG,TIF

 

 

 

<Χ
Τηλεχειριστείριο
TRITON UNIVERSAL

Εργονομικό τηλεχειριστήριο
2 σε 1 , το οποίο καταργεί το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης! Εύκολος και πλήρης χειρισμός της σειράς δεκτών TRITON αλλά καί της τηλεόρασης σας! Απομνημονεύει βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης επιτρέποντας σας να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές απο τον ψηφιακό σας δέκτη EDISION, χωρίς αλλαγές απο χειριστήριο σε χειριστήριο! Με εύκολο προγραμματισμό και ευανάγνωστο , εργονομικό πληκτρολόγιο.

 

Ψηφιακός Επίγειος Δέκτης Υψηλής Ευκρίνειας HD

DIGEA MPEG4 DIGITALΕν όψει του επερχόμενου Switch Off των αναλογικών ιδιωτικών καναλιών στις 20 Ιουλίου και των κρατικών ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 στις 13 Αυγούστου, συγκεντρώσαμε ένα σύνολο αξιόλογων επίγειων ψηφιακών δεκτών HD και κατόπιν δοκιμής, σας παρουσιάζουμε τις δυνατότητές τους. Οι δέκτες που σας παρουσιάζουμε ανήκουν όλοι στη κατηγορία High Definition, που σημαίνει ότι λαμβάνουν και τα αντίστοιχα κανάλια, όπως η ERT HD. Οι λόγοι που θα προμηθευτεί κάποιος έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη, είναι πολλοί, ωστόσο οι βασικοί λόγοι αφορούν στην έλλειψη τηλεόρασης με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη, αλλά και στην ύπαρξη τηλεόρασης με ενσωματωμένο δέκτη μεν, ο οποίος όμως είναι mpeg-2.

Το επίπεδο των ψηφιακών δεκτών, έχει ανέβει ιδιαίτερα σε σχέση πχ με πέρυσι, ενώ μερικά από τα ισχυρά χαρτιά των δεκτών πλέον είναι το προσφερόμενο upscale στα 1080p, η δυνατότητα εγγραφής σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, αλλά και οι εξελιγμένες δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων multimedia διαφόρων φορμάτ, όπως mkv, avi, ts και άλλα. Έτσι με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, μπορεί κανείς να αποκτήσει εκτός από ψηφιακό δέκτη κι έναν αξιοπρεπή media player για τα συνήθη αρχεία που κυκλοφορούν στο internet, αλλά και για τις φωτογραφίες μας, καθώς και για τη μουσική μας σε mp3.

Τι σημαίνει Switch Off Στις 20 Ιουλίου, τα αναλογικά κανάλια Mega, Ant1, Star, Alpha, Skai και Makedonia, θα σταματήσουν την αναλογική τους μετάδοση από το κέντρο του Υμηττού και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά από τους διαύλους 46,47 ενώ τα κρατικά ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 μετά τις 13 Αυγούστου, θα εκπέμπουν από τον δίαυλο 52. Η αρχική απόφαση για το switch off ήταν για τις 6 Ιουλίου, ωστόσο αποφασίστηκε η παράταση της ημερομηνίας.
Σαφώς πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, την οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε και εξοπλισμένοι, συνεπώς ανατρέξτε στις επόμενες σελίδες, για να μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι ψηφιακοί δέκτες που σας προτείνουμε!

 

  Ψηφιακοί Δέκτες EDISION

 

Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό - DVR | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός σπιτιού | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο | καμερες ασφαλειας ip axis